Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωρίστε την ιστορία του Swords of Legends Online μέσα από νέο trailer

Η Gameforge, η Wangyuan Shengtang και η Aurogon, δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Swords of Legends Online, παρουσιάζοντας μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού και το πώς άρχισαν όλα. Στην αρχή υπήρχε μόνο το χάος και από κει προήλθε ο Pingu, ο δημιουργός του ουρανού και της γης. Μετά τον θάνατό του, τα υπολείμματα του Pingu μετατράπηκαν σε δύο ουσίες που θα άλλαζαν τον κόσμο για πάντα, στο καθαρό αλλά και στο σκοτεινό τσί. Από το καθαρό τσί προέκυψαν οι θεοί του καλού, ανάμεσα σε αυτούς ο ενάρετος Nüwa, ο ελεήμων Shennong, ο θεός του θανάτου Yama, και ο θεός Fuxi. Γεννημένη ωστόσο από το σκοτεινό τσι, ήταν η θεά της πανούκλας Jiegou, μαζί με τον στρατό της που απαρτίζεται από Blightbeasts και από άλλα σκοτεινά πλάσματα.

Πρόκειται για ένα MMORPG, εμπνευσμένο από τα ομώνυμα TV series, ταινίες, βιβλία και παιχνίδια όπως το Gujian Qitan Online. To Swords of Legends Online θα κυκλοφορήσει σε PC μέσω Gameforge client, Steam και Epic Games Store, μέσα στο καλοκαίρι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*